Elke dag windmolens draaiende houden voor duurzame energie als Servicemonteur

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en werkervaring
  • 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ATV) en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioensregeling
  • Ruime ontwikkeling- en groeimogelijkheden passend bij jouw ambities
  • Een toffe en afwisselende baan bij een modern bedrijf
  • Op vrijdagmiddag na werk eten we met elkaar en we hebben leuke uitjes!

Ons verlanglijstje

  • Jij hebt een mechanische en/of elektrische achtergrond
  • Je vindt het leuk om op hoogte te werken én je wordt blij om te rijden in splinternieuwe bussen
  • Jouw competenties zijn: zelfstandig, leergierig en enthousiast!
  • Jij bent bereid om ook in het buitenland te gaan werken (gezellig met je collega’s in de kost)

De technisch specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen, dat zijn wij; Rengineers uit Barneveld. Dag in dag uit focussen wij ons op de beschikbaarheid van duurzame energie. Hoe wij dat doen? Onze 50 engineers zorgen er elke dag voor dat windturbines en duurzame energie-installaties optimaal functioneren. Onderhoud, revisie, installatie en monitoring; alles onder één dak! Wij nemen de zorg uit handen, waarborgen de veiligheid en geven advies op maat.  

 

Op de werkvloer voelt het als een familiebedrijf, we klaren de klus samen! Dat gaat gepaard met gezelligheid en flexibiliteit. Om de klus goed en netjes op te leveren, wordt er gezorgd voor luxe gereedschap en geavanceerd materiaal. En heb jij iets nodig om je werk nog beter te doen? Maak het bespreekbaar. Goed zorgen voor ons personeel, betekent ook plezier. De bouwvak en het nieuwe jaar trappen we af met een borrel en we hebben leuke uitjes zoals paintballen en quad rijden. Een groot deel van het team loopt mee met de kippenrun, samen over de finish!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

6:00 Op de zaak aangekomen ga je gelijk op jouw doel af: de koffiezetautomaat. Een bak lekkere koffie om de dag mee te beginnen. Met de bak koffie in de vuist, neem je samen met je collega de planning van de dag door.
6:30 Je controleert of al het gereedschap en de materialen geladen zijn in de bus en start de motor. Samen met je collega zetten jullie koers richting het windpark in Harderwijk.
7:15 Daar aangekomen ga je aan de slag met de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt. Na het zekeren, stap je de lift in en gebruik je de lier om de materialen boven te krijgen. Je hebt hier, 80 meter boven de grond, een prachtig uitzicht over de omgeving.
8:00 Voor de zekerheid pak je de checklist voor de onderhoudsbeurt erbij, zodat alles zorgvuldig wordt gecontroleerd. Allereerst neem je oliemonsters af en controleer je de filters. Je vervangt de kapotte tandwielkastlagers.
12:30 Tijd voor lunch! Samen met je collega geniet je van zon en de boterhammen. Jullie kletsen nog na over het teamuitje van afgelopen week. Dat was een hele geslaagde dag!
13:00 Na de lunch ga je aan de slag met het vervangen van de hydrauliek slangen. Niet alleen de slangen moeten vervangen worden. Je ziet ook dat er wat onderdelen aan de motor vervangen moeten worden, dat verklaart de error.
15:30 Je hebt wat checks uitgevoerd en alles werkt gelukkig naar behoren, op één ding na. Je hebt een afwijking in de tandwielkast geconstateerd die het revisieteam moet oplossen. Na het schrijven van een digitaal verslag, maak je wat foto’s ter info voor de planningsafdeling.
16:00 De werkdag zit er weer bijna op. Samen met je collega ruim je de boel op om terug richting de zaak te gaan. Daar aangekomen leg je alles klaar voor morgen en spring je op de fiets terug naar huis. Morgen weer een nieuwe dag!

Kom je binnenkort langs?

Werken als Servicemonteur bij Rengineers betekent: een afwisselende baan in een dynamische omgeving waarbij je een bijdrage levert aan de bevordering van duurzame energie! Ben jij de monteur die deze uitdaging aan durft te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je graag meer over onze toekomstplannen en geven we je een rondleiding door ons prachtige pand. Stuur jij ons een bericht om je interesse kenbaar te maken?