Aan de slag als Elektromonteur waarbij jij een bijdrage levert aan duurzame energie

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
  • Jij krijgt kansen om jezelf te ontplooien en interne doorgroeimogelijkheden
  • 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ATV) en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Een afwisselende baan met enthousiaste collega’s bij een modern bedrijf
  • Leuke dingen: Soms gaan we een nachtje weg en op vrijdagmiddag slingeren we de bakplaat aan!

Ons verlanglijstje

  • Een opleiding elektrotechniek komt goed van pas
  • Heb jij werkervaring in de elektrotechniek? Dat is mooi meegenomen
  • Jij beschikt over een rijbewijs B
  • Zelfstandig, leergierig en enthousiast dat ben jij!

De technisch specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen, dat zijn wij; Rengineers uit Barneveld. Dag in dag uit focussen wij ons op de beschikbaarheid van duurzame energie. Hoe wij dat doen? Onze 50 engineers zorgen er elke dag voor dat windturbines en duurzame energie-installaties optimaal functioneren. Onderhoud, revisie, installatie en monitoring; alles onder één dak! Wij nemen de zorg uit handen, waarborgen de veiligheid en geven advies op maat.  

 

Op de werkvloer voelt het als een familiebedrijf, we klaren de klus samen! Dat gaat gepaard met gezelligheid en flexibiliteit. Om de klus goed en netjes op te leveren, wordt er gezorgd voor luxe gereedschap en geavanceerd materiaal. En heb jij iets nodig om je werk nog beter te doen? Maak het bespreekbaar. Goed zorgen voor ons personeel, betekent ook plezier. De bouwvak en het nieuwe jaar trappen we af met een borrel en we hebben leuke uitjes zoals paintballen, quad rijden en een kippenrun 

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

6:00 Een nieuwe werkdag is aangebroken! Op de zaak begroet je je collega’s en drink je een bak koffie. Ondertussen word je door de planningsafdeling bijgepraat over de klussen van vandaag. Nadat je samen met je collega de bus hebt geladen, start je de auto. Op weg naar Twente!
7:30 Bij de boer aangekomen maak je kennis. Je start met het inspecteren van de meterkast en de al eerder geplaatste zonnepanelen. Vervolgens ga je aan de slag met het voorbereidende werk; het aanbrengen van de kabels en de nieuwe verdeelkast.
10:00 Goed getimed! Precies voor de korte koffiepauze is het voorbereidende werk klaar. Tijd om samen met je collega een bak koffie te drinken bij de boer. Ondertussen babbelen jullie verder over de nieuwe energie-installatie!
10:15 Vervolgens rijden jullie naar dezelfde locatie als waar collega’s de molen aan het installeren zijn. Terwijl je collega’s de molen in elkaar bouwen, beginnen jullie vast met installeren van de verdeelkast onderaan de molen.
12:30 Bij de molen hebben jullie alle voorbereidingen getroffen om na de lunch te starten met het vervangen van het relais. Maar eerst; lunch! Bij de boer genieten jullie van een welverdiende lunch.
13:00 De boterhammen zijn achter de kiezen, dus de hoogste tijd om weer met de molen aan de slag te gaan. Samen met je collega vervang je het relais.
14:30 Wanneer de relais vervangen is, is het tijd om wat tests uit te voeren. Zorgvuldig controleer je of alles juist is aangesloten en of de installatie werkt naar behoren. Voor de volledigheid schakel je ondertussen nog even met de planningsafdeling.
16:00 Alle tests zijn afgerond, de installatie is up en running! Weer een ondernemer overgestapt op duurzame energie. Samen met je collega ruim je op en stap je in de bus. De dag zit erop, terug naar de zaak!
17:00 Op de zaak aangekomen tref je nog wat voorbereidingen voor de volgende dag en wens je je collega’s een fijne avond.

Zien we je snel? 

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Word jij blij van afwisseling in je baan? En wil je daarnaast een bijdrage leveren aan de bevordering van duurzame energie? Dan ben je bij Rengineers aan het juiste adres. Heb jij nog geen werkervaring als elektromonteur? Geen probleem, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Hopelijk leren we je snel beter kennen onder het genot van een bak koffie! Dan geven we je daarna een rondleiding door ons prachtige pand. Tot snel!